Om OOHGK

Oslo og Omegn Hanggliderklubb er en klubb for hangglider piloter, elever og støttemedlemmer i Oslo-området. Klubben ble etablert i 1985 og har i dag over 60 medlemmer og er Norges største rene hanggliderklubb.

Korte fakta om klubben og aktivitetene.

Klubbens satsningsområder.
OOHGK prioriterer hovedsakelig kursing og utdanning av piloter. I tillegg ønsker vi også å opprettholde og forsterke miljøet i klubben gjennom temakvelder, organiserte turer og arrangementer.

Hanggliderkurs.
Hovedsesongen for kursing er på høsten med oppstart første helgen i september, men ved stor interesse og tilgjengelige instruktørresurser kan vi holde kurs også på andre tidspunkter. Det er også mulig å være med på uforpliktnende prøvedager hvor man får prøve å fly. Prisen for en slik prøvedag er kr 200,- og da med garanti for at du kommer deg litt opp i lufta.