Hvordan få fine billedgallerier på oohgk.no

For å få et fint billedgalleri kan du laste opp en haug med bilder, og legge disse rett ut på nett på oohgk.no eller på din egen blogg under oohgk.no Det er raskt og enkelt og gjøre dette, og hanggliderbilder blir satt mer pris på om de er på oohgk.no enn på harddisken din 🙂

For å lage et galleri gjør du følgende;

 1. Lag et nytt innlegg på den bloggen du vil legge det ut på ved å velge “Mine blogger” – “Din blogg” – Og “Ny Post” fra menyen øverst på siden (Du må ha logget inn først). Gi innlegget en tittel, og gjerne en liten tekst om bildene.
 2. Viktig – Klikk på “Lagre kladd” – Hvis du ikke gjør dette blir ikke gallerifunksjonen aktiv.
 3. Sett markøren under teksten der du vil at billedgalleriet skal starte, og velg “Legg til media, bilde”
 4. Bruk Shift-click merk for å laste opp alle bildene i en mappe fra PC’en, eller Ctrl-click merk for et utvalg av filer.
 5. Mens bildene lastes opp kan du fortløpende gi de beskrivelse og navn, beskrivelsen kommer frem når galleriet vises om du fyller ut alle felter. Når du gir bildene et navn så bruk klipp og lim for å gjenbruke dette navnet i alle feltene, du kan også fylle ut litt mer info om hva bildet er av i “beskrivelse” felstet
  Eksempel på rask opplasting;
 6. Når alle er lastet opp og du har fått gjort alle endringer velger du “Lagre alle endringer”
 7. Du skal nå komme til Galleri siden, hvor du kan sortere rekkefølgen, og sette noen alternativer for visning. (Standard funker bra)
  Galleriside
  Galleriside
 8. Velg “Sett inn galleri” for å lagre alle bildene i innlegget (Doh!)
 9. Du kommer nå tilbake til innleggseditoren, velg stikkord (gjerne galleri) og kategori, og klikk Publiser. Voila! Enkelt ikke sant!
  Se her for mer info; http://support.wordpress.com/images/gallery/ og http://support.wordpress.com/images/

, ,

No comments yet.

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by WooThemes