Intensivkurs Hanggliding 2012 – Dag 3

Vi startet klokka 08:00 med å myse litt på den skiftende vinden, det var grått og nesten helt stille i hele dag og etter en litt treig start fikk vi nok en bra dag med ca. 80 trekk. Det ble noen perioder med venting i bakvind og sidevind, men stort sett var det fine forhold og progresjonen på elevene er meget bra. Alle har nå bra kontroll på fart, retning, start og landingene begynner å sitte bra. Det er et og annet tilbakefell til gamle synder, og endel støle muskler etter 3 lange dager ute i aktivitet, men det er som forventet.

Vi har tatt ut 125cc og noen av elevene har fått sine første opptrekk på Falcon og 125cc, takk til Gunnar som stakk innom og hjalp til med rigging av den! (Ble bonustur på han da :-))

Vi fikk også meget kompetent linehenter i dag når Stian stakk innom med ATV’en sin og hentet lina for oss fra lunch og ut til klokka 18:00 når vi bestemte oss for å pakke. Det var perfekt timing  da de første dråpene kom mens jeg fløy ene Falcon bort til hangaren. Morradagen ser ut til å bli den store teoridagen med regn, før vi får godvær resten av uka. Støle elever har sikkert godt av å hvile kroppen litt 🙂

Ingen bilder fra meg i dag pga gjenglemt SD kort i hytta, skal legge ut litt i morra.

Status dag 3

Instruktør;
Øyvind Ellefsen

Hjelpere:
Gunnar Antonsen
Stian

Opptrekk: ca 80
Knekte oppreisere: 0
Groundloops: 0
Timer med mekking: 0
Andre hendelser: Desverre måtte Emine trekke seg fra kurset i dag pga. strekk i låret, men hun har vist guts med å melde seg på og være med!

No comments yet.

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by WooThemes