Lær å fly Hangglider med oss!

Jan på tur opp i det blå

Fra hanggliderkurs August 2013

Oslo og omegn hanggliderklubb samarbeider med Norges luftsportsforbund, og kjører nybegynnerkurs i hanggliding i Juli 2020. Dette er ukeskurs som går over 9 hele dager. Kurset går på Starmoen flyplass ved Elverum.

Kurset starter Lørdag 11 Juli, og er ferdig Søndag 19 Juli.

Vi planlegger også mindre intensivt helgekurs med oppstart i mai om vi får nok elever, ta kontakt for mer informasjon om dette.

Kursprisen er Kr. 15900,- og inkluderer overnatting på kursstedet i fine hytter med dusj/kjøkken, forsikringer, lisenser, utstyr under kurset (Hangglider, seler, osv), teorimatriell, teoriprøver og praktisk opplæring. Kurset inneholder all opplæring som kreves fram til sertifikattrinn 2.

OOHGK har det aller beste på markedet av kursmateriell, vi benytter nye WillsWing Alfa og Falcon hangglidere som er spesialdesignet for en sikker og effektiv opplæring. Kursmetoden bygger på den internasjonale SafePro standarden og vi benytter Scootertowing som startmetode med meget erfarne instruktører.

For å melde deg på et kurs kan du fylle ut dette påmeldingsskjemaet.

Se vår FAQ om kurset som svarer på de vanligste spørsmål.

Om det ikke passer med kurs nå men du er interessert i å motta mail og informasjon fra oss om kurs i fremtiden kan du melde deg på vår mailingliste, du kan melde deg av denne når som helst ved å følge linken i bunnen av mailen du mottar.

Påmelding til mailingliste for å motta informajon om nye kurs

Litt om hanggliding;

Powered by WordPress. Designed by WooThemes