Vedlikehold på oohgk.no er ferdig

Som dere ser er oohkg.no fått litt etterlengtet vedlikehold i helga. Jeg har oppdatert software og data, og siten har fått en litt mer oppdatert look. (Den gamle looken var bra men ikke konsistent over alle sider, det skal nå ser likt ut for alle medlemssider, grupper, etc.) Det er også kommet endel nye funksjoner med grupper og medlemshåntering som gjør det enklere å bruke siten.

Det er noe småting som enda må fikses på, men siten er funksjonelligjen og det er nå også mulig å registrere nye brukere, så alle som ikke har fått seg bruker har nå sjansen til å få seg gratis blogg på oohgk ved å registere seg.

Si fra her om noe ikke virker som det skal, jeg tror alle bloggene er OK, men fint om dere kan teste det. Bare legg igjen en kommentar her om det er noe muffens.

Neste prosjekt blir å få opp en fornuftig kjøp&salg side, men jeg er litt usikker på om det trengs en for hele landet som er bra, den på NoLimits ser ut til å være ganske død?

No comments yet.