Video i fra Italia

For å feire at YouTube endelig har begynt å kunne vise virkelig HD film, så har jeg lagt ut en liten snutt i fra flyging i Dolomitene. Plassen heter Campitello di Fassa og er stort sett bare flybar på Høsten (september). På sommeren så blir det litt for vilt å fly der, trange daler og ekstremt kraftig termikk. Starten ligger på omtrent samme høyde som galhøpiggen, så man må løpe godt 🙂 Naturen og fjellene rundt er utrolig flotte, så plassen kan absolutt anbefales.

3 Responses to Video i fra Italia

 1. admin December 12, 2009 at 6:47 pm #

  Bra video, rå natur!

 2. Capt. Cato Christensen December 15, 2009 at 4:52 pm #

  Fet video!!
  Må være utrolig å fly forbi den fjelltoppen (startsted?) med mastene på: -) Fikk bare en sånn spesiell følelse med videoen 🙂

  Hvilket videokamera brukte du? Bra bildekvaltiet om jeg må si!

  • Stein Edgar Strandli December 15, 2009 at 11:27 pm #

   Takk. den fjelltoppen med mastene er ovenfor starten. vi starter på baksiden av den toppen og flyr rundt. Video kvaliteten er ok, men som du ser så bruker jeg en vidvinkel som reduserer kvalitet litt. Jeg har andre opptak hjemme med samme kamera og en annen vidvinkel(orginal canon) fra en del turer oppe i gubdrandsdalen som er sinnsykt mye bedre. kommer om en stund!
   Kameraet som brukes her heter Canon HF10 og har 1920×1080 oppløsning med 24p framesrate. Dette er forgjengeren til det kameraet som Øyvind Ellefsen har, dvs Canon hf200 som du sikkert har sett(jeg har også dette og det gir også utrolig høy kvalitet på bildene), stillbildene er tatt med et Canon 400d (som jeg også flyr med, selv om det litt stort)

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by WooThemes